GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]

4 posters
YazarMesaj
basketbolcu2007
Adam Olmamış Üye :)
Adam Olmamış Üye :)
basketbolcu2007

Kadın
İş/Hobiler : messenger-gezmek-ders-basketbol vs.
Lakap : basketbolcu tuğçe
Rep :
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Left_bar_bleue1 / 1001 / 100ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Right_bar_bleue

Ruh Hali : ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Bulutl10

Başarı Puanı:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left0/0ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (0/0)
Güçlülük:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left0/0ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (0/0)
Seviye:

ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty
MesajKonu: ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]   ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Icon_minitimeC.tesi Eyl. 13, 2008 10:35 pm

"Sınav sonrası okuldan eve dönerken otobüste arkadaşım telefon etti ve
sınavımın nasıl geçtiğini sordu.
Ben de durumu biraz abartarak "Çok kötü geçti, Boğaz Köprüsü'nden atacam
kendimi."dedim. Köprüye gelmemize de az kalmıştı.
Telefonu kapatıp köprüdeki durakta inip aktarma yapmak için ayaklandım.
Yanımda oturan teyze bir hışımla kolumdan tuttu ve "Şoför bey, intahar
edecek kız, indirme!" dedi.
Tüm yolcularla birlikte şoför de teyzeye inandı. İnmek için inat etmeme
rağmen insanlar elimi kolumu tutuyordu.
En yakın polis karakoluna teslim edildim. Yetmedi, şehir dışındaki ailem
arandı. Bir dizi gereksiz nasihat dinledim.
İntahar edesim yokken bir an ölmek istedim..."
VerLasSenHeiT
Süper Moderatör (:
Süper Moderatör (:
VerLasSenHeiT

Erkek
Rep :
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Left_bar_bleue696 / 100696 / 100ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Right_bar_bleue

Ruh Hali : ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Ozlemi10

Başarı Puanı:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left125/200ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (125/200)
Güçlülük:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left125/200ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (125/200)
Seviye:

MesajKonu: Geri: ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]   ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 3:25 pm

Olabilir..
http://www.sporx.com
Emre <3 Simqe ATEIST 6
Moderatör
Moderatör
Emre <3 Simqe ATEIST 6

Erkek
Rep :
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Left_bar_bleue1 / 1001 / 100ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Right_bar_bleue

Ruh Hali : ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Kimses10

Başarı Puanı:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left100/200ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (100/200)
Güçlülük:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left100/200ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (100/200)
Seviye:

MesajKonu: Geri: ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]   ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 6:15 pm

acıdım hatuna ya xD
P3S!M!ST
Prenses
Prenses
P3S!M!ST

Kadın
Rep :
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Right_bar_bleue

Ruh Hali : ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Idaree11

Başarı Puanı:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left300/500ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (300/500)
Güçlülük:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left300/500ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (300/500)
Seviye:
ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Img_left600/1000ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Empty_bar_bleue  (600/1000)

MesajKonu: Geri: ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]   ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ] Icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 7:32 pm

Laughing Laughing Laughing vah zavallı

ÖSS'den çıkmış biR kız .. [ Yaşanmış ]
1 sayfadaki 1 sayfası