GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI

YazarMesaj
! *BuRÇiN
Admin
Admin
! *BuRÇiN

Kadın
Rep :
ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Left_bar_bleue999 / 100999 / 100ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Right_bar_bleue

Ruh Hali : ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Delibo10

Başarı Puanı:
ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Img_left150/160ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Empty_bar_bleue  (150/160)
Güçlülük:
ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Img_left150/160ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Empty_bar_bleue  (150/160)
Seviye:

ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Empty
MesajKonu: ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI   ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 4:07 pm

-“Benim hayatta yegane onurum servetim, Türklük’ten başka bir şey değildir.” Bana insanlar üstünde bir doğuş atfetmeye kalkışmayınız. Doğuşumdaki tek fevkaledelik, Türk olarak dünyaya gelmemdir.”

2-Bir İngiliz’in “Siz hangi asil ailedensiniz?” sorusuna verdiği cevap: “Anasının ve babasının asilliğiyle iftihar eden Teodoz, İtalya yarımadasına inmek isteyen Türk Atilla’ya barış görüşmesinden önce sormuş. “Siz hangi asil ailedensiniz? Atilla da on cevap vermiş “Ben asil bir milletin evladıyım” işte benim cevabım da size budur!”

3-Sanki yeni Rıza Nur’lara cevap vermiş. “Türk Türk olduğu için asildir.. Çoğumuz, büyük babamızın babasını hatırlamayız. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz.”

4-Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağım(dır)”

5-“Milli mevcudiyetimize düşman olanlarla dost olmayalım. Böylelerine karşı… Türk’üm ve düşmanım sana kalsam da bir kişi! diyelim”

6-Mensup olduğum Türk milletinin şan ve şerefi varsa, benim de bir ferdi olmak sıfatıyla şanım ve şerefim vardır.

7-Atatürk kendisini şöyle tanımlıyor. “Ben bir Türk’üm ve bundan gurur duyuyorum diyor. Kişi hissettiği milletten olduğuna göre bu sözler üzerine daha denecek bir şey yoktur. Mustafa Kemal bir Türk’tür ve koca bir Türk’tür, Türk’ün Atası’dır. Türk milletine, unuttuğu milli kimliğini tekrar kazandıran, ümmetten Türk milletine dönmesini sağlayan bir Türk’tür.
https://gncforum.forum-canada.com

ATATÜRK BİYATATÜRK'ÜN KENDİNİ TANIMLAMASI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-