GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER

YazarMesaj
CEYLANN
Moderatör
Moderatör
CEYLANN

Kadın
İş/Hobiler : Öğrenci
Rep :
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Left_bar_bleue1 / 1001 / 100ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Right_bar_bleue

Ruh Hali : ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Cesur10

Başarı Puanı:
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Img_left100/200ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Empty_bar_bleue  (100/200)
Güçlülük:
ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Img_left100/200ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Empty_bar_bleue  (100/200)
Seviye:

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Empty
MesajKonu: ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER   ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:43 pm

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER

Bu programda dünya devletlerinin oluşturduğu uluslar arası sistemin tarihi, geçirdiği evreler, sitemin siyasi, ekonomik ve hukuksal yapısı, işleyişi gibi konularda Türkiye’nin bu sistem içindeki yerine ve dış ilişkilerine özel ağırlık verilerek eğitim yapılır.

Çalışma alanları oldukça çeşitlidir. En önemli çalışma alanları arasında başta dışişleri bakanlığı olmak üzere maliye ve gümrük bakanlığı, kültür bakanlığı gibi devlet daireleri özel şirketler ve çeşitli kitle haberleşme kuruluşları ve uluslararası bankalar sayılabilir.

Eğitim süresi 4 yıldır.

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER
1 sayfadaki 1 sayfası