GençForum
Hoşgeldiniz, Misafir. Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970 Toplam Mesajınız: 0
|
|
| sagopa kajmer tüm şarkıLarı | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
! *BuRÇiN Admin
Mesaj Sayısı : 534 Yaş : 32 Nerden : TüRKiYe SıNıRLaRı iÇinDe HeRYeRDen... Rep : Ruh Hali : Points : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
Başarı Puanı: (150/160) Güçlülük: (150/160) Seviye: (150/160)
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:24 pm | |
| Rap Gafil
VERSE 1 Cılız hemcinsler takipte, rapi kovalar aheste ve ben deparım. Ya rapim Yarabbimle satırımın altına imza bularım, bulamayan abideler yüzeydeler. Derinimde flow biler, rhyme eser flag diker. Mira kabilesinde törem ahkam değildir makam rakam 1. Solunuma alet ettiğim her bir çek, geride kalanları kalaylar ve taylar koşarken çıtanın önünde oturan boğalar gücenir ben ne yapayım (napiim) kime çatayım (çatiim) ha? Rahatımı bozan ozan-ı çaylak huzur bozan olursa tozan kim olur? Ozan. Her sazan rapi kitap yazan olursa kazan dolar atıp tutan azan, ozanlar derneğinin mezarını hazan mevsiminde kazan ve rap toprağına bayrağı basan ben Ulubatlı Hasan kimliğinde Kozan dağı. Son söze gerek yok, ilk sözün faili meçhul, kulların arifi rapi serdi önüne rehine kaldı(cüce) cümlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz!...
Nakarat: Rap gafil, kefil kim? Sefil sen çekil devran benim, rüzgar efil Şekilsizler tekil kafil, rapim arşa değdi, son söz mektebin. Rap gafil.
VERSE 2 Panik yok gereksiz car car pancara çevirir, harcar. Ses kesin!... Oskar sinemaya hak, hiphopa zarar, kollestrollü flowlara dur diyen yok, bu ne iş kim takar? Nacar kırıldı şopar, tek düze birikimi, sar, yak, yaz lirikimi, kalbinde batı yakası işareti. Anılarımı da karakalemlere verdim. Ayet-i rap var mıdır acaba? Bir tekbir mi alsam? Kirlenir miyim? Rap yaparken günaha mı girdim? Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak düştü bu yola tek yüzü çatlak.
VERSE 3 Rap mazeretimi kabul edene bir sor, bulamacın içindeki rhymeların hepsi isyanda. Zamanım bu rapin içine azimi ekledi ve tekledi tüm çaylaklar bekledi, güm etti tekerleri teker teker, ileri yürüyün!... Burası yerimiz hiphop'un aynası, realin anası, kodumun danası, ateşte yanası elimde makası. Kesin!... Kesin ipleri, sarıverin ileri müsfette tipleri, özenti dilleri, biten pilinizi izimlerinizin izinde rapleriz, bizim kalır izimizin çiziniz resmini kerizlerin izimleri, ezintileriyle ezin,sezin!...Bizim lirik hedefte. Siz ses kesin!... | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
Mesaj Sayısı : 534 Yaş : 32 Nerden : TüRKiYe SıNıRLaRı iÇinDe HeRYeRDen... Rep : Ruh Hali : Points : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
| Romantizma
RAP 1
Çocukluk naftalinle gizli Hatıralar sarı benizli Kim kerizdi ? Belki aklım bir denizdi ben boğuldum. Kim sorumlu? Gözlerimde hava bulutlu Yarına sansürü Tanrı koydu Filmler hep sinemaskoptu Son yabancım bir maskottu. Geçmiş her zaman siyah beyaz Hayatım enstrumental. Kalendarım duvar süsü Bulantılarda midem Çok sebeb ürettim fabrikalarım iflas etti. Kİm samimi ? kim hakiki ?...bana cevap verin!...
Özür bir borç gibiydi en zor ödenen hali. Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin Bir bahaneden ibaret terkediş. Bilinen en son halim bir zavalli,yaşıyorum bunu da bil. Gidiyorum adimi sil,acıyorum yaramı deş !... Varlığın yoğunla eş ve keşmekeş bu yolda ölüme terk bin leş. Ve rüzgarımla yüzleş... Şafak yüzbeşte meşke daldı çilekeş Uyku geç gelir nöbette uyuma yok !... Korku içime sorgu tıktı.Satırbaşında kalbim hep kırıktı. Gözlerimin içine bakamadınız içiniz hep fesattı. İçim dışıma çıktı,içimi kemiren her fare için bir kapan yarattım. Şüpheli paranoyaktım. Canımı yolda buldum,tuttum kolundan evine soktum. Yarımı gömdüm,yarımı güneşe döndüm,kendimeydi küfrüm. Ve dikkat et dilinde hep tükürdüğün. Sömürdüğün bu ruhta haykırışlar kör düğüm.
NAKARAT (KORO)
Mazeretimdin.... Her suçumda hazretlerimdin yalvarır oldum. En son halim bir zavallıydı,şimdiki bene beni sorar oldum vallah... Nezaretimdin... Karanlıklara bir şiir oldun onca okundun En son halim bir yabancıydı Ozan-ı bedbaht kalemini kırdı.
RAP2
Sat-ı müdafa zorunlu Adalet karaman oyunu Sonunu bildiğim bu yol önüme serdi bilinmez uçurumu. Gözlerim krater çukuru Yine de elimde tek düze kalem yazarım karamsar kompoziyonumu. Getirin artık sonumu!... Onuru zedeler alaya vurulan her doğru. Her geçen dakika metabolizma çökerten olgu. Şıkkı seçti ademoğlu. Yanlışın gurur bıçaklar,orda duran o alçaklar yaşamın biberi tuzu. Huşu içinde yatsın ölü bebeklerim. Bir buğulu aynanın yörüngesinde,ortalıkta dolaşan bu buğulu yansımalara hipnozum. Ve uluya anlaşılmaz bir tavırla ''yorgunum!...'' demek neden ? Umutsuzum bugünden. Al ve yerine koy hataları. Ben her cevaba bir soruyla kafa da tuttum. Bir tiyoyla bir tiyatro kurdum,kendim oynadım ve arenasında bir savaşçı buldum kördü. Köprü ortadan bölündü sagopa gördü!... Yokluğun ki; zoraki bir ölümdü.En derin... Yazarın olsun ellerim. Aklımın odalarında yangın çıksın beklerim serin. Ben kimim ki; bilmemekteyim. Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin.
KELİMELER...
Kalendar: takvim Meşk: öğrenmek Karaman oyunu: hile Krater: derin çukur | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Rüyalarımdaki İşaretler ft. Leadri of Abluka Alarm
VERSE 1 (LEADRİ)
Beni ben akşamımda aradım,aradım ay kırıklarında. Ayrılıkların da tadı yanaklarında,gizli mahçup ellerim. Ve mantık hislerimde. Bir satır silinmek istedim ki derleyen yok. İhtivada kalbim hicvedin,hissedin. Mükerrer oyla gaspedin,bu kalbim inzivada. Bir medet dilendi imtiyaz nedendi ? Kimler erdi dünlere ? ki ben niye şuaya küstüm ? Ah bu bahçelerde kan bıraktım,al dikenleri güllere. Dudaklar iz bıraktı çok sefer duaya. Bu kalemde his kalırdı. Kaç satır vedaya denk ? Hüdaya bir dilekçe gönder,ellerim yanık. Kanat kırık,heba olur mu sence varmadan semaya ? Hayatla dün görüştük,ön sözünde derde düştük. Öyküler bitirdik öncesiz. Ve tenkit ettik ilgisiz gidişleri. Hüner değil mesafesiz kaçışlar. Alma kalsın ahı,sorma boşver olmasın dönüşleri.
VERSE 2 (SAGOPA) Yazdıklarımın hepsini kaderden çaldım. Kaybettiklerimi şarkılarda andım,ağrılarda sol yanım. Sürmekte olan savaşlar geçmişin ölmediğini vurgular canım. Rüyalarımdaki işaretlerle güne üzgün başladım. Korkularımı istemeden basledim. Kimlik krizi geçirenlere dualar ettim. Yargıla beni,vakti gelince algıla. Verilmiş sadakam mı vardı her günün sonunda ? Vurgula sitemini,aklında kurgula sistemini. Potansiyel suçlu enayi,şimdilerde çenen kilitli. Canavarlarım ani çıkar,ruhlarla dans beden yorar. Tanıdığım beş kişiden dördü bana aynı soruyu sorar. Bunca varlığın rahatlığında neden Sagopa karamsar ? Ne bileyim ben life goes on .... Sessizlik çemberinin tam ortasında mimlenirsen anlamakta zorlanmazsın yalnızlık ömür boyu zorunlu ders. Pesimistin siviri dilinin yarısı pers. Çözümsüz ters-düz edilen tüm denklemler yoruma dayalı ders.
KELİMELER Şua: Işık Hüda: Allah,tanrı Tenkit: Eleştiri Pers: eski farsça,irana dair. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:25 pm | |
| Sagoladım Beyinleri Kemiklerin kırıldı ey rapim, nedir bu çaresiz bakışların, tecavüz arenasında kör savaşçı kılıcın rüzgarıyla savunur oldu onurunu, hep tekil savaşlar ortasında sefili oynadık biz, kefili kim bu hırsızın vekili nerede, şarlatan şu arsızın ipine doladı sahte kültür elçi bozmalarımız, gırtlağımdan astı tavana, boğulmadım,nefesle yazdım rhymeları, ok attı hedefe mista K. Sagoladım beyinleri, yollarımda dikene bassa dahi ayaklarım ben küheylanım ve evliyasıyım rapin, kuvvet aynasında kendimle barışa imza attım, rap'di şahidim, tepdi düşmanın yüzü, tekdi rap yönü, çekti yerleraltı diyarı, sanatı kutsadı ve pekti yüreği nacizhane mc'nin bilesin satırım kesit cümlesini acizanenin. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:25 pm | |
| Sagopa Yaşlı Planet
RAP 1
Dayanmak en zor eylem. Zor durumlar için ayırdı insan hep bilinmiş bir söylem kenara. Duymak fayda etmez sağıra zaten. Bir kör olsan,yirmi seneni böyle yaşasan. Yirmi birde tanrı gözünü açsa,''-nerdeyim ?'' ve ''-kim bu şahsiyetler ?'' deyip bocalamaz mısın ? Ah bedava sirke sen mi baldan tatlısın ? Haklısın,bireyler bir paçavra çevresinde beleş yanar döner. Kim bu albüme beş kuruş öder ? Kim satar beni ve emeklerimi kim satır alır sokaklardaki kaçak tereklerden ? Yargısız bir infazım,sızım yakar canım. Rapim kalmasın yerinde bir damla kan kalıntın. Bırakın etmeyin ucuz niyet,sonucu pahalı patlayan diet. Anlat onlara;bu memleket boş sepet. Yetmemekte ihtiyaçlarım,bad-trip'e giderayak set çekerim ardıma. Red oyum genel ''check'' et. Keramet sözlerimde gizlenen velet. Tavzif et !... Sarma bir meret ve mikrofonuma hasret ellerim. Rapim meserret ve SaGoPa yaşlı planet. Akla hizmet et ve akla sakla gizli bakla servis et !... Yetmemek de cümleler,durma acele et !... nezaret altı kalmasın. Şiir,marifet diplomalarım oldu,suretime hafif tebessüm doldu takip et !... Rahata kondu her felaket.
RAP 2
Şuur da tamtakır-kurubakır. Ve ben çıkardım içime gizliden giren yabancıyı. Tek kolumda adımı sakladım,açık saçık darbe aldım. Dakikalarca iğnelerden sızladım,saatlerime anlam kattım. Anımsa yoluma koyduğum bir canımsa,saklamam yarımsa. Ruhu şad olan Sagoysa,son dilek bir fatihaysa. Tanrımın saraylarından al ödünç ve bende kalsın son paçavra. Sevaplarım günahlarımla sevişir halde. Mubah mülakatlarım,takıp içimi yer oldum. Çok takıntı şutladım,o tek somuttu ben soyutladım. Bir yanlışı iki kez afladım,üç etti elvedaladım. Her sabah güneşle uyanıp yağmur özledim. Çoğu zaman bir fırtınayla titredim. Ben bulutlarımda bir melekle karşılaştım ,çok güzeldi aşık olamadım. Barışık halde karışık hislerimden yorgan yaptım. Gece yatarken üzerime örttüm yalnızlığımı,kapandım... Aşkımın gözyaşları deniz,içinde Yunus balıkları,ne zaman duracak bilmem kafamın dönme dolapları. İnecek var,durdurun dünyayı !... | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:26 pm | |
| Sansür Perdesi
Sabır taşında sınırı vardır aklı hakla taşmamaktır akmamaktır zerre yaş gözümden kinle kusmamaktır.Fırsat elde olsa kime ne fayda zalimim elinde hançeriyle ecele davetinde susmamaktır.Hadi bak evlat rapimde eksik olanı söyle içini dök ve sözünü perde arkasında gizleme.Her sual cevabı doğurur,karanlık ışığı soğurur ve zor zamanda bilki yalnız dost korur.Kuruntularla dolmuş aklının içinde binbir fikirde olsa fitnelikle adam olunmaz.İki yanımda iki melek görür yazar ki affı yoktur kimse bilmez kimse duymaz ancak kimse kaçamaz.Anlamaz ki dar beyinli sakin halde beklemekli ve emeklemek liriklerinde mana ikilemekli tek yemekli öğünlerimde gel misafir ol kulum ki yaradana affet bana göre değil ihanet.
SİTEM DEPRESİF VERSE:
Rüzgar es bu kalbe ve sil süpür o izleri elden gelen sadece sessizlik ve izlemekti zorla gülmek fayda etmez ağla depro sende yaşlar akar,zaman susar boş ver yolunu gözleme Çığlık atsam kim duyar? kim kulak verir bu adama yarına çıkana dek söyle kim girer hayatıma? gideni silmek olmaz,vardır elbet nedeni,giden kimse ağlamaz göze almıştır her şeyi.Yıllar geçsin fark etmez beklemekten bıkmaz ömrüm,yollarınsa sonu gelir bil ki yalnız ömrüm.(yalnız)Kimsesiz çaresiz ve sensiz ellerim soğuk,puslu geçen her günümde gözlerimse hep donuk.Yaşlanan sebeplerim yolunda direne dursun koşsun-tek bir hamle hisset sende sözlerimse dibine vursun kaybetmekse zor gelir,insan umuda yenilir,çok konuşmak yanlışımsa bende bugün suskunum.
GözleRim sansür perdesi Bensiz ruhuma kaç para biçtin? Hadi git durma.. Görmezden geldim. Beni benim önümde yerle bir ettin!
SAGO VERSE
Ben insanmışım... Hakkımı haktan sipariş almışlar, Düşünce yetime kelepçe takmaya musallat olmuşlar. Yatıya kalmamış,dudakta okunan iyimser dualar. Beynime kumanda takmış oynamaktalar,ama çakılmadım. Kime ne ki ben kimim?.. Nereye yürüyorum?... Gönlümün bahçesine günde kaç çiçek dikiyorum ?... Aynamın cadısına günde kaç kez selam veriyorum?... Evimin hangi odasında ölmek istiyorum?... Bende bilmiyorum... Ne tuhaftır ki,biriniz her zaman şanslı sıfatı aldınız. Çoğunuz buraya test için atıldınız. Yıprandıkça arttı aşkınız,yandınız. Yarına salim çıkmak yetmez,yanıldınız. Yankılanan milyar ahın hücumda ağır sövgüsü. Tünel sonunda görülür ıstırahat köprüsü. Ne zaman onla tanışacak bu ömrün paslı törpüsü. Ve onca tünel faresinin gürültüsü...
NAKARAT
Gözlerim sansür perdesi. Bensiz ruhuna kaç para biçtin? Hadi git,durma !... Görmezden geldim. Beni,benim önümde yerle bir ettin. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Savaş -Yaşamadım Relax
BÖLÜM 1)
İstemessen mermi at ve kurtul beck'lerinden anladımki üstad tek yürek ve kelebek oldu uçtu bye,söndü gözlerim kısıktı bir zaman ve baktı dozların içinde kaybolan bu iyi niyetti hay hay.Yaşamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa aştım engelinden saçtı sözleriyle kaç yay,bas bu zehri en yerinde mic'ki sordu aşkı taşla ağladm kıçıyla güldü gizli dynamic aday.Anarşik bi zülmü gördü isyan elleriyle vurdu telde notlarım benimle zırlamışki vay vay,koydu külfetim delikte çektim of bu çok sıcaktı saldı muhtelif çeşitle pisti hislerin yıka.Marsık dölleriyle büyüdü iki dönem ve ***** içine çok bi face'in koptu isteğim ve şimdi rapleyim,özet tattı her lütufta alkol aldı sözlerim vakit benimle dalga geçti azıttı dertlerim.
(BÖLÜM 2)
Tetkik arşiviyle sonuç tek tetik ve şarza taktı sözlük ellerinde birse pilmi hepsi sentetik,olma kahpe hep yapay ve oktan oldu diss lerin cebinde durdu sellerinde çektiğin kayıksa müttefik.Rapin melezdir aşkı kol kasında olmasın zihinler yerli yüzlerinde çektiğim sıkıntı polemik,hazzı anla menzilim dışında oynadığın bu oyuna son ver artık yüzlerindeki tavırsa felsefik.Kalamadım relax ve dirim koydu önüme bir bloksa kaçtım her seferde mistik anarşikse hep kerizlik,rapte takla attı kozlarımla birlik oldu pozlarım içinde kaybolanki ölçülerde hep balistik.
arkadaşlar gerisi akşama..... | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Sevmedim Vedaları (ve Kolera ft Mirach)
MOZOLE MİRACH VERSE:
Bilki sen kanattın kabuk tutmuş bu yarayı ve emri verdin ruhum acıyı tattı,zehre çaldı.Kokusu keskin bıçak gibiydi,serin bir rüzgarımsa eksik,göz kapaklarımda uykular delik deşik.Sor bu canıma kaç kez talip oldu azrail,gelir geçer selam verir bu kapıma söyle kim bilir en derinde sancılarla sevişir oldu kabusum,huzrum idam öncesinde son dilekti yok yolum.Bak adımlarımda korku hakim ve nedeni çoğu zaman hatalarımdı gecemin ortasında uyanıyorsam bilki sebebi sensin.Sen kazandın,ben yanıldım en başından anlamıştım,kendimi hep suçlamıştım.Belki susmak bir çözümdü agresif tavırlar içerisinde yatan o suskun adama şöyle bak öyle yanıtı ver ve yüzüme vur çıkar tüm öfkeni bedenden,teslim ol bu sefer gereksiz gururu yen.
Gurur gerek sen gereksiz,hep kendini akladın,içimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa içinden kapı dışına atandın,önceleri hayat veren şah damarımdın atardın.Savaşa hazırlık denemelerinde atın yere kapandı,İstanbul Boğazı'nda bir kadın adamı boğazladı,gözünün değdiği her yere kurulan yüzümün cömert tarlası,yerde bulduğum her parada cimri yüzünün kabartması.Sen haklarını savurdun yürekte doldu kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don Juan,Kaf dağından koparıp çiçek yapsan bana aranjman,bu zehri içimden atmak için gerek antioksidan,sen dudaklarından bir bir hezeyanlar fışkıran,besiye çektin kendini be bereket sözlerin duman,gaddar egon Rabbena hep bana yaptı program,uçtu gitti ahı kaldı,sen cılız ben pehlivan.Zaman ayır biraz tara saçlarımı öp bazı bazı,yerleştir çiçek yavruağzı,bu düşkünlük saf arı,boşver nazımı bak hayatımın boş matarası,kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları.
Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdela,para kara bela olsa sen hazırda kumbara,attığın taşa değse bari aha şurda kurbağa.Gardımı aldım Ray Sefo'yle bir tel çekelim aramıza,keleş kellen hariç evde hiç bir şeyini bırakma,hala ne bu debeleniş,çatladı aramızdaki ayna,manastırdan kaçarcasına sakın arkana bakma.Ecza deposu oldu mide kronik aşık sistematize,yenisi girer hep menzile,içimi kemirdi Mickey Fare metanetle olacak iş değil velet hayal kurmak hayal oldu celebin hüneri hep ceset.Tedbir al koçum çitler oynak kırılır boynuzu,aklen kısa boydan uzun,çekip vursam yolcusun,acın ağrımdır,ruhumsun,ruhsa konumuz vahim durumsun sen en zalim buluşsun.Dili olsada konuşsa o günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım,çok ağladım,tuz gölü oldu suratım,sen canavarım,hoş bir söze hasret kaldım,her sözün bir yaptırım. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| .::: GİDİN :::.
Kuvvetmiradan sagopa, Kajmer tek yürek hedefim pop kültürü Dinleyin sözümü,dinleyin sözümü Görmemişim adı olmuş böbürlenip şımarmis olmamisim gözü görmüs cehennemi cennet sanmış Aç gözünü topraktan olma burası sagopanin mekani laflarına dikkat et sikerler ananin amini Pop kültürü sardi korkularimi eritti rüyalarımı binlerce genç paçoz dinledi bu amına koduklarimi ne alaka var sözlerinde nede ritimlerinde bir temel Şerefsiz 3 kagitçi köpekler Ticari isler sikmiş sizin götünüzü İmaj makerlar uzatmış önünüzü Mikrofona para diye bakan budala aşık popçular etilerde yumuşaklar ticaretçiler, listelerde topçular Koy topa patlasin.hiphop gerçek adim gerisini sikip atsin! Senin gavatin menajerin, Kasetine para veren beyinden mahrum kazazede köpeklerin cani cehenneme Kajmer sagopadan hedef kalbine Attığım ok sözlerim 9 milim (KAJJMEERRR!) Kajmer sagopa attigi darbelerde gelen hiddete muhtaç rape aç Gerisini at kenara hiphop gerçek adım Sagopadan insalara hoş bir eylem susmak konuşmakla varılır hedefe yoo! Huyunu suyunu bilmedigim pezevenkelere kajmerden darbe: siktirin gidin orospunun dölleri
Gerçek adım hiphop hiphop ın askerleri siktirin gidin popun piçleri Gerçek adım hiphop hiphop ın askerleri siktirin gidin popun piçleri(x4)
Tele televizyon ölü bir vizyon,demişti dostum erci-e harbiden öyle Tele köle, köle olan herkesin canı cehenneme İki kaşar bir klipde Abazaların bayramı sarkıları kimin sikinde.. Biri çıkar aşktan bahseder, kızlar yırtar götünü konserlerde Lavuğun aklında para var. kızlar zaten çantada keklik Yakalarsam şıkıdım şıkıdım kıracam zincirlerini sonra sende tutuklu kalacam inadina Uzaklara uçuracam kuşunu Ben senin herseyin olacam tophane rihtiminda dömeleceksin piççç..! Azıcık ucundan vereceksin sonra tamamını Nereni nereni delik deşik edeyim sen seç Seni anan benim için doğurdu, Bende seni sikmek için geldim buralara bunu bil bunu bil bunu bill..! Teke tek,tek tek takaraktan bade süzerekten bu gecenin hatrina vibratörün sagopa kajmerden aganigi naganigi 2 kilo domates versene haha haha !(sagoopaaa!) sagopa ataklara devam edecek Durmak haram bana!
Gerçek adım hiphop hiphopın askerleri siktirin gidin popun piçleri (x4) | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Sitem Depresif
Sor duvarlara ve bekleme sende giden gelmez ,boşuna özleme bir gece ansızın kafana dank eder çare ararsın bıkarsın dardan.Her yol kapalı çıkmazlar dayalı bugüne katlet düşünde gördüğün solmuş adamı,fark et yarını artık acıma deş yaraları.Onca maske takmış yüzlerin ardından boşa yas tuttun bunca dönem al bir kalem çiz hepsini, terk edenleri ve boşa çaba gösterme artık yalnızlık senin kaderin aslen olmadı bak istedin olmadı hislerinin ne önemi kaldı söyle İpi kesik densizin,yoruma dayalı nefesin boşver bitsin takma kafana herkesi ve kendini düşünme fazla uzayan geceleri.Kimi zaman hareketlerin dengesiz olabilir kimi zaman da çok boşsun kimi zaman üzülür kimi zaman unutursun unutulduğunu öylece.Satırları karalar ufkunu açarım dününe bakıp yarınını sorarım dersini aldım adımını sayarım kalbine dur der bunalıma sokarım yokladım,bu sefer hakladım gafili tek kalemde sildim attım silemezsen geçmiş anılarını aç sesini yak bu şarkıyı.
NAKARAT 2x:
Yak sende bu şarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreğime sapla ve terk et.
MOZOLE MİRACH VERSE:
Mozo kelamı kulağına küpe olsun,kalbim rüzgara kapılıp dursun serseri kurşun hasmımı bulsun,dostumun kolundan rabbım tutsun.Sen yol başı ben sonu gördüm ve kalemi dilime dertle bürüdüm ben küstüm yüzüme suretimi karaladım karaya çaldım derde kapıldım.Katlet şarkımı affet bu adamı resmet hayatı kasvet bastı ki yorgunluk bedenime hakimken sen çıka gel çat kapı çal kapımı.Hakkımı alırım farz et sen ben yokum ve yalnızlığa tokum,göz kapaklarım kapanırken hisset ruhumun yolunda yolcuyum.Tek emel tek kural tek çözüm varlık değil asla bunu bilmeli,göz yaşları silmeli,birileri tutup çekmeli kollarımdan sen gibi.Yaşlanmak zoraki haşlanmaktır kimi zaman darma duman(zaman)hislerim harflere can verir yol verir bilirsin vakit nakittir.Kim derdiki bir gün kaybolacaksın olduğun yerden savrulacaksın sen kendini arar iken kendini boşlukta bulacaksın nafile kafile yolunda yolcudur dinle mozoyu ömrünü soldur son kez geride kalan yorgun bir siluet yak sende bu şarkımı yak katlet. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:27 pm | |
| Son Durak Uçurum Uçuruma yaklaştın son durakBiletini kesti kader savunmasızİç içe kuytu köşelerde gözü dönmüş Pir dönmüş kollarken gel Kolaysa karşı gel o hiçeBüsbütün savunmasız kaçsana durma Adımların dostun artık nefesin yoldaşınArşa değer başın işte o an ruhun tek sırdaşın20 kişi şeytan işi akan kanlıların ego tatminiBalta bıçak kasatura sokakların gözü dönmüş katiliYol yok hal bu hal kalbine saplanan okTek başına piskopatlara dayılanmak senin neyine?Eline diline sahip ol kaçmak tek yol2 sokak arasında kanlı çatışma.Neler oluyor biliyorumÇetelere karşı tek Çetelere karşı tek son durakSon durak uçurumGel gölge bu oyun takipte hadi çek kozunu paylaşSagopa tek yürek gelir her an yanına Ve de patlar taciz eder ulu orta yerdeSabret ... (Sen Katil Değilsin - Katil Değilsin)Bam Bam .! işte bütün meseleİçinden gelen sese kulak versenAkacak kanın sorumlusu olurdunVurdum duymaz olsan kanınla olurAma yine de suçlu olurdunÇek kozunu paylaş ucuz konuşmak boşaAksi takdir boşa çaba yedigin tekmeler yumruklarGözlerinden akan kanlar hesap sorarYediremezsin kendine...İntikam ateşi yakar içini,ateşler seniİşte bu oyun sonunda son durak yaklaşır dostumSon durakSon durak uçurum | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Stilo
VERSE 1 Patetik cümlelerimi pratik yapman gerek, bu statik hayatı estetik hale getireilmek için, psikotik tutumu elastik şekle koymak ve genetik ruh düzenleyicisini devreye sokmak tek taktik olmalı, bu didaktik mc bir kitap gibi okunası. Otomatik yükselen sinir ibrelerin seni kavgaya tetiklemeli, etik, sosyalite eksik, yaşam klasik halde ve de çok monoton ve itik nesillerin umudu bitik, bu ülkede hayat koşulları kritik, çalışıp didinirim ama cebim delik, hep aksilik üzerine muhabbet ettik, tv'lerde beyin diktik, her söyleneni yedik, ikibinlerde ortaçağa girdik, dedelerimizin attığı pandik, ikiyüz sene sonu sonra dimdik, popomuza dayalı tetik, peşimizi bırakamadı, çünkü dandik ilerledik, hep sektik. Kim politik ülkede, odur sosyetik, apokaliptik günlere geçtik, bu ne biçim tik? Hırsızlar aritmatik yaparken, hortumculara yan çizdik, nümizmatik bile bulamadı değerini liramın, ruhuna döktük sidik ve miramın aksi bana çok pesimistik, olabildiğine gözyaşı sildik, jeopolitik konumun değerini bilemedik. Ölümüne sevdik ama geri getiremedik, zaman geçti tik-tak,tik,taktik!...
Nakarat : Rapim alev aldı, sardı ateşi dört yanı, kurunun yanında yaş da yandı, taş da. Bastı kalbine cihan-ı devle, kaş yaparken göz çıkardı lakırdı ve (heeeyyy)derin oyuklar açıldı(ülkeee)de ve kapatamadı belediye 'yeeee' sen de Türküm ye,yeni Türkiye asalaklar elinde.
VERSE 2 Sahavet dönemi geride kaldı, fitne barışı masada, kasa kaç barışçıl arda kaldı? Darda toplum, barda millet, hep hovarda sözüm ona para kalmadı insanımda yolda hep araba, beş dakika yola kıçı koltukta. Tahammül eksikliğim hat safhada, hurda insan alaya vurdu yaşamı kustu, kadere,postunu dostu serdi yere (vee) ve iltifatın hakkı yerme oldu, dosya doldu taştı, boldu cinayet, psikopat etkinlikler insanım suçunu işledi, sicili yarını yedi bitirdi, hep hazindi günümün son görüntüsü, elinde kelepçe gördüğüm her bireyin adına, yarına bir çizik attım, rızık ektim, yazık!... dramalarda gülebildik mi? Trajikomedi sahnesinde oyunu yöneten her bireydi, onlar kanımı emdi, hep pireydi başa geçen hep yazıktı başa gelen, hep yalancı başı çeken, her rızıktı hakedilen. Gurbete giden her tren çeker fren ve kalırız ilk durakta. Hep siren, avrupa'ydı bizi yeren ki; haklılardı konularında, kokoreç ülkesinde yolda donunu çekenlerle yaşadım ve karşılaştı kara cehaletin adaletiyle ülke. Şimdilerde birliğin dışında tek Avrupalı benim. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Tamu Otobüsü
Laik sadıka ken veren Allah işini bilirdi ki aza ittifade meyen Adem fantazmını bulur ki solur kıçından tek tüfek saçmaz sıkınca boklu kıçına açılası delikten dökülecek lokmayı ... salla kafayı be mürşid kara ainde salla kafayı deli gibi salla sözüm ona hak yolu can eyledi sıktı palavrayı intikad. Bana zulmeyledi rap yetişti imdadıma dur dedi sana ve sen gibilere haş eyledi. Hududunu ahududu bahçesi yaptım geçişte tatlı yedim kaçışta çite çarptım yapılır mı bu Hint numarası 32 başlı kör dana nallara taktı başladı savaş, rasladı hasım buz gibi havaydı aylardan kasım. Medeniyet silahımı alıp kafana çaktım laiklik kurşunumu götüne tıktım ki sıçamaya kalsın o kin dolu bokun karkelerin ruhuna saplandı okum, bokunla oyna lokum. Dördü bitti biri kaldı geride geçirdim gözlerini mimledim körebe postuna fatiha bide zıpkın olaya sota istikbalim bala sıvandı ileriye rota sen ki. Türbesi küf olan torlak vorlak misali sahtelikte kaybolmaya mahkum şarlatan kes sakalını, ikindi vakti arın. Işık yolu ileride yansıyacak farkın. Siz ki boynu haramları kıldan inceler ki haktan 120 km berideler ahkam-ı kutsalın derindeler, derbeder olmuş ruru yassıya kadar ibneler yalancı tez bir dubarası kafeli mürteci. Rapi ... anüste aksettirir dön bana boynunu çevireyim aynaya raksını bul kastını hurra çöpçatan alim çaktı kibriti, bul gelini abaza paşa. Yanıma yanaş domal rape baş aşağı zuurat gelir kafatası kırılır ki o an, benim rapin pençesi şah damarında olmayacağında punk as direct, dur orda tamu otobüsü durdum bas gaza. Yo Kajmer Sagopa yo ne izin ne rıza. Kısa dönemeçlerin sonu uçurum kaza kes iki kilo bal kabağı sok kafanı içine günahında boğul da şükret haline. Ulan ipne senin gibi lapacı zümreler ancadır ki bıçağımı bilediler, sille tokat kovulan haramiler haram tıkınarak yola gelecekler geberecekler topkapı çivilerken zemzem milletine bir kaşık suda can verecekler... __________________ | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:28 pm | |
| Tek Kanatlı Kuş (feat Mt)
Kuvvet aynası
Derinlerinde saklı gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş İsyan kalbim içimdeki savaş Yavaş yavaş karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı hoş Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı
MT verse 1: Sende bende döndü dünya her günümü bir işkence Aç gözünü bir riya Yaşarken oynadığın her filmde sen kurtlar vadisi kahramanı Gerçekler çözülmüş güya her kördüğümde gördüğüm aynı sahnelerden ibaret Sanki tekrarını seyredip sıkıldığım ilkokul filmlerinde devamını bildiğim oyuncak savaşlar misali iyiyi öldürdüler izlediğim her filmde. Her karede hipnoz reklam tüketiciyi kandırma rolünde pamuk eller cepte. Direniş yağmur duası gücüyle baş kaldırdı sonuç sıfır. Bir lider var sanıldı, sonuç sıfır. Promosyon ve magazinde örnek alınanlar sanatçı rolünde boş beyinleri yıkama hevesinde. Dur diyene dur diyen çok bu sistemde sisteme uymayan sürünme mecburiyetinde, sonuç sıfır..
Derinlerinde saklı gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş İsyan kalbim içimdeki savaş Yavaş yavaş karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı hoş Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı
MT verse 2: Kördü beyinler prime-time hevesli yarışmalar tarafından kirletildi bu ülkede Ptar adaylarından kaçı 3 sene sonra karnını müzikle doyurabilecek ki Eğitimini bırakıp sanal ütopyalarda koşsun Bırak coşsun seni dinleyen 2 sene sonra adını unutsun Savursun albümünü bir kenara kızgınca kussun Dursun desin bir köşesinde etrafa süs olsun Yalanların içinde birinci olan kahraman Önce sen uyan sonra pembelere boyanıp gerçek diye sunulan dünyanda pastayı yiyen kim düşün cevabı kendine ver. Kumandaların kimin elinde ve kimlerin söylediklerini yapmak zorundasın. Özgürlüğün var mı, gelecekte elinden tutacak olan aklın boyutu ne Yoksa bir kümeste yaşamak mı bir tavuğu cezbeden ?
Sagopa verse: Yaşlı taş çocuk 28 arifesi 50 senelik hikmet sahibi Afet akşamında bolca hayal etti. Grev konağındaki iç savaşta sessizce bir hayaletti. Yaşadığım tenhalık felaketti. İç organlarımı kor bir kurşun deşti. Onlar bana küfretti bense orada dua ettim Yerle birdim, yüzlerinizden kopya çekerek en iyi resmi ben çizdim Artı çizikti bileklerim ve Resimlerinizi gördükçe tohumlarınızdan nefret ettim Tadı nasıldı gazapla çürüyen üzümlerin Tek kanatlı bir kuşun minik pireyle dalaşında hakemdim Kırmızı kartı kendime verdim ve oracıktan ayrılıp tebessümümle hilekar bir iblisin sevimsiz gamzelerine kırampı işledim. Ebeveynlerime göre ben hep aferindim. Yüksek ökçeden topukla çölde engerekler ezdim.
Derinlerinde saklı gözlerimde kanlı yaş Sen içinde aklım ölmekte bir telaş İsyan kalbim içimdeki savaş Yavaş yavaş karardı gökyüzüm Dikenlerim mi vardı kimse kalmadı hoş Gözlerimde gece kimse bakmadı loş Ben kayıp şehirlerimde tek kanatlı kuş Uçtuğum ufuklara güneş açmadı | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:28 pm | |
| Terapi
Beni bırakın kendi halime Çok bitkinim ama direneceğim Terapi ordularinizi geri cekin artik Savaşın galibi bendim!
Bayraklarinizi dikemeyeceksiniz Hic daim kole olmadim Ben rapimle gazi geldim ardima sehitlerimi Gomdum kendim! SUsukun düşen ağlamazcasına.. reealim neden onca lafla geldin.. Kulağıma varı verdin ölüm Beni kırdın iki bacağımdan gittinn Biz seninle kardes degilmiydik Ayni besikte iki kertmeydik Dün civarda çakılken Simdi siradan kum bile değiliz. Sen serseri katilimisn ha.. Ben resmini çizidm ya kul.. Savasin tam ortasında kursun yagmurunda okudum okul İlk batisini ben gördüm günesin Gün dönümüne sen yetistin Kaptanı benim bu geminin En son ben cikarım yo panik etmeyin Adimi duymayin kac yazar Kalbim tanidigim en icten yazar Sarkim basladi..Manzaram aynı Dinlerken Sago yine yapmis diyeceksin Ben su anda o kadar sıkkın ve materyallerimle tıkkın Odamin icinde stres gebertmekteyim Yalnızlık Tanrının lütfu Nedense işler karmakarışık işler Kalbim sevdigim özler Hani var ya bazen özlü sözler Onları düşünüp dolu gözler
...:::NaKARAT:::... Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son günler de durgunum!!
Zaman ellerimde kum gibi dagilir iken Yıllar beni tasa çeviren hokkabaz gibi Avaz avaz bagirir hükümlü Kapıda kilit sigarama kibrit Beni kontrol edin.. Kollara zincirden bileklik Parmaklıklara sabit yaşamak.. Artıkları arşivlemek yeni Baştan tantanalara kulak asss.. Karalama defteri silgiye ilgi duyar iken Bir diken batar diline Yarıştırılan sidikken birkac minik dag gider elden Aslında hayat bayat ekmek İlk fiill üsluplu düsünmek Buyrulan iki göze itaat etmek Son eylem olmali kin beslemek Hani diyelim toz pembe yasiyorum Koz bende biçimi takiliyorum Bozukluklarımı cebimde taşıyorum Saygım senin orospun olsun Kaygın benim aşkım
[Nakarati Beni bırakın kendi halime Çok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularınızı geri çekin artık Son günler durgunum..
parmakları kırılan bu yazar yılmadı rapin oğlu(screach) piskopat evim | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:29 pm | |
| Tımarlı Hastane yozlaşan bir ülkede yozlaşlanmak mı zor olan? sosyetik namertlere boyun eğmek mi doğru olan? paraya köle olmak mı? türkiye'de yasa ona buna yalakalık etmek mi? anayasa maddesi 347 para eşittir yalakanın malı. kokonolar emri vermekte köle hastanın eşine yalaka. üç kuruş için verdin ödünü sosyete denen paragöze, hırsız millet soyucu. akıllı geçinen cehennem odunları akar gözlerinden yaş cennetin ırmaklarından. yozlaşmışız iyiden iyiye para için satmışız anamızı. tv alemde delikanlı çok, etilerde para bok gibi. mikrofon teröristleri göt göbek atar mala zarar veren maldan yoksun delikanlılar sagopa kurşunu çakar çaaaaakgöt deliğinin içine tıpa bahane kajmerin evi tımarlı hastane. hastane, tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane. hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane.bok yeme otur aşağıya ayakta duracak biri varsa o da benim sagopa kajmer. tanı adamını kajmer endamını tat . her yerde onlar televizyonda, radyoda ve sinemada sosyete denen palavra, biliyorum ki ülkeyi soyan da onlar, biliyorum ki nice sagopalar var türkiyede, haykırmak isteyen kardeşlerim yola devam, hiphopla gelecek bedduam makatına, kurşun pesimist paranoya bi bok yapamayıp sanatçı olana. paçozların elinden tutanlara fuck you nigga hedef almayana uzayan okher şey bahane, sagopanın evi tımarlı hastane. hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane. hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane. hastane tımarlı hastane, sagopanın evi tımarlı hastane. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Toplamam Yerde Kalır Kırıntıların
....MozOLE... Savasi korkak izleyen bir kargasin sen Ve maddiyatci kaygilara bir çözümse rap hitaben Damaklarimda donuk odada kalmissa geceden Bilki yanindaydi muz kokulu rapper.. Sanki rapte 10 yas alti beyinlerdesin Kiminlesin bu yolda soyle kimle dalasa gidersin Kes sesini, kulakta disstortionun nedeni Ve sozlerinin bedeli bu kuvvet mira daimi Galibi belli bu duellonun Diss coplugunde pislik istiyorsan Mozoo kabusun Sonun sahte plaka konunki uyuduruksa kesit Bilki rolün yanlizca reklam panalorunda Kafanda cok cesitli fitneler fesatlik adamin kanina isler Zevzekler keke kekeler bu bahcelerde taklit sozler igneler Kuvvetmira harp okulundan cikti en baba rapler ..ZET.. Yaptigin sey sanat mi Agzina lolipopu alarak Para kazanmak ugruna Ceyhunun kucaginda gordum seni kendi shovunda Metaforlarinin anaforunda kacak elektirik kullandin Hizli konuscam dissci olcam derken Ne diceni sasirdin alkolikle � Ne oldu? Ozur dilemeye alistin Kasindin basit sözlere kaçistin Filozofiye el attin Anlamini bilmeden Metafizikten bahis actin Onun bunun hareketlerini calip sahnede tiyatro yaptin Hepsini gectim sen yanlis insanlara bok attin Yazamadigin rhymeleri dinlemek agrina mi gitti lan(biich) Techno trans bi muzik turu Kimdi burcu burcu rap yapan Pardon Sen degil miydin askerdeki arkadasini satan_??- Her verdigi röportajda kralim diye götü kilic kalkan Acik secik ol biraz carpitma kelimelerini ke kee Kufur suratina pek yakismadi Ah bitirdin kendini Kolera..SaGo.. SITEM.. MOZO..RAFFINI kirdi kalemini Kuvvet mira Karargahinda gerceklestiririm eylemimi ..SITEM.. Yapilan eylem cok komikti Gulduk gectik haline Gel de konuk ol bahceme Beat verecem sahtene Ayben mi rapci oldu bilmem pardon abi Rapini oncelerde pusd mix duydum sanki Sahi taklit ettin sende buralara geldin (kizim) Disslerin basit kacardi her seferde soyledimbenn Gozledim yalanlari sahtekar yarinlara Lolipop yalamak senin isin Alistik artik bunlara Namelerdi inleyen kafanda Bas ucunda nefretin kacakti duygularsa cok kirikti(yaa) Guclu gordun Kendini (sen) Lakin cok bitiktin (sen) Roka vermis beatini Hadi ya cok komiksin (sen) Kaygilar yazildi kac kere Icimde sakli nefretim 5 sene kolaydi gozumde söndü degerin(fooss) Ozverinle yazdim her bir cumlemi cok kolaydi Gucumu ondan aldim Kuvvetim Miraydi
SaGo..*NaKARaT.. Denge sagla dusunur ucurum oldurur Ve kelle koydu yoluna seytan basini dondurur Ve saf niyetli somururur.. Vez vas Mumunu sondurur cakallarin da gozu de kordur cok sekerdi Raplerinde dis curur
Denge sagla dusunur ucurum oldurur Ve kelle koydu yoluna seytan basini dondurur Ve saf niyetli somururur Vez vas Mumunu sondurur cakallarin da gozu de kordur cok sekerdi Raplerinde dis curur
Ne olacak ya ya yaa yarininnn.. Isminin bir hasminin Toplaman yerde kalir kirintin
..RAFFINE.. Seni sen yapana odedin Son kirani Ve ayni hep anlami bos cumlelerin kimin tarzi (senin mi?) Halkin talebi arzu uzerine yazdigin sozlerinde para mi arzun Bos geri vokalin dahto kara Yikilir 7 katli bina Nedir bu sendeki hinc? Bos sagli yine tek nefesle siç.. Yada kir kicini kaldiran zaman asimi Gercekleri beynine sok da sasirt kalin kafanini (patlat) Kimlerin eline dusmus can cekismekte iyi kotu kavrami Ve yaptigin isin anlami kalmadi ettigim en agir kufurler yuzune sakli Kani bozuk seni Kurbaga suratli(vak vak) Celiski satti baris diyen yayvan agizini yirtmali Bir capan oglu sen mi ciktin memlekette at suratli Bu assaglik duygusuna nasil alisabildin Bu kasarlik olgusunu bünyende nasil tasiyabildin Bence sen rapine aldigin elektrik kablosu bagla (tak fisi) Agla burasi kuvvet mira cebinde kirik ayna (dikkat ele batmasin) Sen misali su anda sen misali aglamali sen su anda Kin gider comak biler ben bu anda
KoLeRa...
Bir yerini mi kestin acaba,mis gibi hiyar koktuda, sahnede sözleri unuttun,agdasiz bacaklarinla. Salaga yatma lan,götürecektin Tugçe'yi,olmasaydi ot kokan, ah ne farkeder ki,çaldi zaten seni bir hanimdan.
Lütfen israr etme artik,ögretemem sana rapi,çekistirme kolumdan,alin lan sunu basimdan(yetr) nursuz anmasin veliyi,içinde fitne olan garib,burasi sirr-i imtihan,tek hükümran.
Bilgin in cahil kardesi,kisaca Miss Kompleks, gerçekten sen eskidendin,kul gözünde oldun ex salla kafana baltayi oyna evinde GoldenAxe ekle süte olur hemen,kalorisiz bir cornflakes
Sen benim miy miy rapime,kes de kafani kurban et. Rap senin neyine kiz,gel de Karantina mi tavaf et, içinde yanar küfrettigin,Hak asiklari dikkat et, kula zulüm,Rabba küfür,sonun adin tövbe et.
7 sene topa tuttugun Kolera,hem de hiç tanismadan, bu ne hiddet bu ne celal,elimi dahi sikmadan, BPG 2004 rahmet diler uyan lan, kimdi 2005 te para için,kemik sizlatan?
Koyayim senin yazacagin lirige 2 adet has kafiye, yüzün kara,için fesat,prim verdim zilline Nenen örnek versin yandan ipi sarkan takkene, cehennem olsun her 2 cihan,küfür ettin Rabbime
KoLo..*NaKaRaT.. Senin neyine Neyzen? Neyzen bilir isi,ates yakmaz Ibrahim i Sonun adin olacak,tut kendini, seytanlik lugatte bas çekme egilimi.X3
SaGoPa... Elinden tutmasaydi elim Bosborusdan atlayacaktin Koseye cekilip yaktigin osurunun aleviyle yanacaktin Gurbet elde Allahima Kufredip Ele elini actin Ne Yazikki bir plak dolu mu için kicini ( ?..) sattin Rapin stari kaydi bundan iyi cevap Samda kayisi iremin bahcesinde guller acti Cekic kafana Cakti Hayatta bir kez durust olun Taktir bilmez insan domuz Nobetteyken de dinamiti atesler Yunus Ozyavuz Yarattin Kabusu Kirtlettin mahrem namusu Actirdin ya kutunu soylettin su Yunus'u Diss piriyle asik atarsan verilir hicvin Kursu Unutma Bilgin dingil.. Fazla kurcalarsan Yikilir sago nun tabusu veaa Allah iyiligini versin felek cezani kesmesin Kuvvet mira Kalem harp okulundan kovulan ilk emeklisin En canizim da sahnelerde keke filex halindesin Unuttugun tum sozlerini Tanri sana geri versin Ilk basinda kufredersin sonra kan kardesim dersin Ne is? En yakin zamanda bir psikologa gorunmelisin Baris degil savasla sahnelerdesin bebeksin Hayatta karsima cikan en zavalli doneksin Kuvvet mira uzerine yakisani giymektir Yakismayani def etmek hobilerimden.. Bu ben demektir Benimle sidik yarisi yapan anca kektir Bilirsiniz sessiz attin ciftesi deve teper ki pektir Dunyanin en iyi produktorlerinden Mic check Selam eder Gecmisine kufreden tarihi acimazdir kolay siler Ikinci sarkim benim icin olacaksa kulaga varmadan duser KALBIM ESKI DOSTA KÜSER BU DISS BURDA BITERR_!_!_ | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Uğurla Bahtiyarları
VERSE 1 Kaldırımlar ezdik, yıllar aldı başını vurdu duvara, rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk!... Ve tasmalarda kalbin, yosmalarda şiirin, çok şirinki, sihirin etkisinde zikri, koşar adımla telaşa doğru körpe fikri, ruhsal arbedeyle randevuydu bu, su gibi akarak aldı yolunu, hırsız kaptı tüm kolu ve serüven oldu iki hayat, birisi hırsız rolüne bürünür oldu diğeri hep bakan bir kör, birisi acıyı çekti, öteki acıyı servis etti. Şarkılar yazıldı ikisi üzerine ve birisi bitti diğeri çaldı, şarkılar kesilmedi çok elveda demişti birisi, diğeri yaşama verdi istifa dilekçesi ki tanrı çekti reddi, seddi kurdu kalbine, kalbi sedyelerde taşıdı, harbi tek nefeste yaşadı, zor bir deneyim oldu, kördü yoktu güneşi, zordu, çoktu çilesi (yo!)
Nakarat Ben zebani tarlasında yabani meleğim, yabancı hancı, sancı evreninde zancı, tutuklu avcı, kolları kelepçeler diyarı, riyalı mutluluklar yadigarı, uğurla bahtiyarları!... Saç telimde öldü, doğdu, sularda boğdu kendini, güneş yakarken kendini, bir kalemde yazdım tüm şiirleri, nefesi bitti sigaramın, yaşama soktum yenisini,çektim içime!...
VERSE 2 Hangimiz varız(yo!), hangimiz yokuz? Kavalyem olsa öpebilir miyim ölümü? Yıldönümü pembe dünya gezegeninde kışların siftahı, yüzbin akçe meyve verse getiremezki aşkımı, ben yolumda molama hep bir sigara nefesi alarak adımı attım, zilimi çal da uyanayım!... Dün de okulu astım. Duvara çiviler çaktım. Baktım ellerimde hep resimle dolanır olmuşum, hayra yordum. Zorunluyum ki buradayım, kuşatmasında kaldım, hapsim ömre, aldım payıma düşeni, rayına koydum hayatımın tek vagonlu trenini, gitme gelme aleminde tek ve son seferdeyim. Boş mu kalbin? Doldur o zaman ansızın durabilir, defedebilir, hatır konuşmasıyla dile getir. Her satırda çıkarı virgül etme kompozisyona, bin zebani tarlasında tek ve son seferdesin... | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Üfle Güneşi Sönsün
VERSE 1 Ben girdaplara kapılan o gemideki yolcuyum. Kustum her dalganın tokadına suçtum!... Pusuyu kurdu dostun, fırtına kopun, donan dudaklara bir dem rom dolsun, beni buldun. Azrail yap görevin fiil olsun. Tek kurşun bitirebilse gari bu hayatı bari bin kurşun atın da gönlüm doysun ahali. Sagopa iskelet diyarında etten bekçi, çekice sapladım kasedimi, çöpe bugün attım kalbimi alınabilitesine göre değişir kırılanın aynı hangimizinki marijuana marşı? Sago yaşlı!...
[Nakarat] Üfle güneşi sönsün!...Kalbim karakışın ayazına dönsün Azrailim öpsün!... Tek dönümsün ömrüm.
VERSE 2 Buhran dolu bitirim esen o karayel rüzgarına kolumu salladım, hareketi çaktım, karakedi gördüm yaktım mumu ve de baktım. Tahlile giden her bakışıma reçete yazsa da, doktorumun kompleksleri nedeni derim çatarım gözleri, sobeledim herkesi, şimdi görelim kimin en kalın ensesi, Sago rapin en kalın ansiklopedisi, geçmeden yedisi taşlanır musallahın incisi, zencisi makbul görülesi her rapi beyaza boyarım, meleze çalarım yüzleri, aldım yaşamı yanıma kutu kolacasına üç dikişte dibe vurdum, depozitosunu Tanrıma ödüyorum. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:30 pm | |
| Vasiyet
fecre dal!.. fedai cembiyeleri ile cenkte kaldı, surlarımda kahpe uyuya daldı. suretim şarap misali eskidikce değeri arttı. serserim,serim giotin altı. kalbimde senede kaç kez birisi idam aldı ha !? şaibelerim şairimdi, şakacı mecburi sıfattı. rıhtımlarımdan gemiler kalktı, yolcular ağırladım ağır ağır. revanlarım.. güneştim bir ara yağmur, oldum. kendi deryalarımda kendimi zorla boğdum. ...spekülatif düşlerin spazmı var. stagflasyon önlemliydi, sözümü kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar. söyle ne zaman bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var. haydi egoma sponsor ol!.. ecemle ecele giderim. rabbenamı bir hiç uğru tersledim. of haaşaaaa!... bir dilekti vurgun oldu, votka redbull ciğere doldu. sagopa nadir sarhoş oldu cemre geç de olsa düştü. kelimelerdi kerimelere ve kertelerime münzeviydim. dünveyi senaryolarda "RAP" denen bahirdim. münasebetsiz küfrü bastım, onurun canını yaktım. altı senedir aklındayım, çekemedin yoo farkındayım. RAPimtraksın, sen reel değilsin. yazdıklarına sadık olamadın, söyle kaç eşlisin? muaf bıraktım seni ve kitlelerini, sarfiyatlarım fiyatsız.. anonim oldu haykırışlarım
az önce doğdum halatım yirmi yedi boğum sele gitti ağustosum vasiyet etmek istedim şarkılarımı kızıma, hep sonunda kendimi vurdum. şarjöru doldurdum..
koştuğum bu yolda yarimi sonladım ve kocaman adama döndüm. sanma çok telaşlıyım, durgunum biraz. solgunum yüzüm, bitkinim ufaklık. sen de gel peşimden amma çok çalış!.. duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yılma kalk, dayan!.. bu abi yerle çok sevişti. düşmek hiç ayıp değil, kalkmasını bil!.. ve acele et şu gözyaşını sil!.. sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandım. buraya kadar geldim 27 adım. takma kendimden can sıkıntım, önceden beridir bir ölüm takıntım. bunu da yüzüme vurmasınlar sade evde yüzüm asık, dışarda sempatik takıldım... | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Vatan
Her Şey Vatan İçin
Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için.
static: Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan.Gözüne vur yada dikenle oyarım gözünü çakal fazla gölge ediyorsun ha türkçede de milliyet biraz fazla ciddiyet belalın peşinde nefret önünde sağa sola bakmasana lan şimdi bana Türk çelikle geliyor işte sana bomba dalgalanan göklerde yıldız ve hilal hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal.
fuchs:Çalışan türkiye gözümün önünde atam sen rahat ol yerinde mehmetcik tepede bekler nöbette türk bayrağı dalgalanır göklerde türkiye için ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde ben varsam bu dünya üzerinde kimse bölemez bu vatan göklerde her zaman ilerleme hedefinde sözünü tutan ve namusu peşinde bu vatanın üztünde herkez kardeştir bunu beynine iyi yerleştir.
Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için.
Sesizansı şaşırma sabrımı taşırma geliyor slep bu tepine suratına kartal gibi havalanırım gökleree gökler benim ayyıldız benimsin gel.Affedemem vatanıma yanlış yapanı olur bin askerin canına alanı aklına asılır şeymi bu unutmadım yapılan resmi hatırladım gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk baba diyor babasının künyesine mezar taşına sarılmış ne ne diye sordum bunu kendime. Vatan Vatan çatı katında yatan unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan gitsin artık ölümler gitsin artık bu çile çekemem bile bile. Birlikten güç doğar güçler birleşti Static nefret ses (diyemem)güçler birleşti kötülükler yine kovar vatan sağolsun Budur bizi birleştiren nokta hedef dorukta şaşma bir elin nesi var iki elin sesi var güçler birleşti hip hop sonsuza kadar.
Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. Her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için,her şey vatan için. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| We Got Rimes
Rapimin alaturkalığı nedense kimine batar. Asılsız şen şakrak nakaratlar şarkılarında ip atlar. Bu tip hiphop,big-bad trip yapar. Yan etkilerine inadına ben panzehir arar. Kuvvet mira sunar.... Densizlik boğazımı kes,ağazımı bantla kapat !... Haydi geç karşıma adam akıllı iki dize sen patlat !... İbreme ulaşman zaman alır,evde otur,kıçı büyüt,rakı hazır. Tanrı misafirim,shi ve obscure disorder.
Zelil köpek sana mı havladı ? Hanginiz bu pistte havlu attı ? Tapon zihniyetlerin kökünü kurutun !... Peçeleyin kusurlarınızı,orostopolluk bolluğunda bön mü kaldı Sagopa ?_? Daldı temaya bodoslama.. Prosedür yok,sari bir muhribim. Adıma bir anıt dikin,adımı altına yazmayın. Niyetin artı,art=sanat.Art niyetle suçladın be ödlek ördek yaz da görelim kim sefildi kağıda karşı? Aşık liseli serseri,seneler önce geçtim ben o dersleri. En gerekli sözler engerek yılanlarına karşı harplerim,Sentetik hayallerinde sen tetiksin kendine. Kıçın köprü karşısı... Ve bak!...(bak) Bu kuş bakışı manzaran senin.. Her taraf darmadağınık toplu insan baskısı. Ben ömürden silemedim,rap rabbın kadere yazgısı. Pikaplarıydı Mic'ın çalgısı. | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:33 pm | |
| Yer Altındaki Karanlık
Bir an için suçlu gözle, Köse caddelerde, Silah biçak delik de$ik! İnsanlarin azraili... Kanli çati$malar var... Amina kodumun dünyasinda 100lerce o********u çocugu... Katilin dünyasinda, ya$iyorum kendi kanunlarimla kanunlarimla! Terkedilmi$ ölüler, sokaklarda bekler, Aglayanlar insandir, gülende ayni köpekler. Yillar yili ikiyüzlerle baktik birbirimize... Arkadan siktik! birbirimizi, bir kagit için Sonra dü$man olduk karde$imizle, ayni evde. Sava$in meydaninda bulduk kendimizi, öldürdük delicesine masum bildigimizi... Siktiret, gelir geçer dediler, siktiret buda biter dediler.. Dayanamadim, yillardir dayanamiyorum. Analar agliyor, bende agliyorum Bosna ve çeçenistan! azili dü$man! Cümlelerin son noktasini koyan yine kan! Dur durak yok! nerede son durak! İç sava$ çökülü, yakla$iyor kiyamet günü... Sagopa, kuvvetmira, yeraltindan çikan heybetli rap ha! Kur$unlarim insanlik ayibina, giden garibana dualarim Amina kodumun dünyasinda kan alirim, kan alirim... Yo! ha ha ha... silahiz...
Biliyorum ayni dü$üncelerdeyiz seninle, Kelimeler anlayana cümleler patlar heybetinle Yeraltindan kuvvetmira heybetli rap ha! Sagopa pa sagopa pa!
Korkmak veya korkmamak, i$te tek mesele Zelzele olsa sarsilmaz kuvvetim Geride biraktigim onlarca sene... Seyreyledim alemi, aglayan gözlerle... Kimisi silahi dayami$ $akaklarina gidiyor bok yoluna, bok yoluna... Kimisi istemeden yiyor demir ölümü... alninin ortasina Kapi daraliyor ratinge, mezar mekanlarinda, güller konuyor tabutlarin üzerine, Analar agliyor kahroluyor yürekler kan agliyor, Mikrofonda susmuyor bu deli adam! Susmuyor ve konu$uyor... Siktigimin televizyonlari moral dü$mani, kapat izleme... Sahteden mutlu ya$a hayati demesi kolay Sikip atmak aklindan bu görüntüyü zor olay Kurutmaktir bu kan gölünü, kan gölünü... Deh$etine yenildim bu manzaranin... Vah$etine kapildim öldüren katil zanlisinin... Teker teker görüyorum hepinizi, Kim iyi kim kötü anliyorum silahsiz...
Biliyorum ayni dü$üncelerdeyiz seninle, Kelimeler anlayana cümleler patlar heybetinle Yeraltindan kuvvetmira heybetli rap ha! Sagopa pa sagopa pa! | |
| | | ! *BuRÇiN Admin
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Ptsi Tem. 21, 2008 4:33 pm | |
| Yokluk İçinde Varlık Çeksemde
Nakarat: Yokluk içinde varlık çeksem de ben tozlu raflarında kaybolup gideceğim bu tarihin, Bir imzaya ihtiyacın varsa o da rapimdir.
Fuchs :
Tarihe gömülen hatıralar Gördüklerime bu dilim,kalbim ağlar Kalemimin önünde tinercisi sere serpe Defterimin satırları gene dertte Baktın kaptı kaç oldu şan Para için vurdular oldu kan Döndü dünya birgün son bulacak Senin de mezar taşına yazılacak Uyuşturucuya çaresizce koşan gençliği Alkolik aileleri mi geri çaracak Bırak gitsin tabi sen de bak Bırak gözleri kapat sen de kaç Uyan artık halkım sabrını aç Vurdum duymaz olma ışığı sen saç Bütün bu gavurlara yetti artık Biz bugüne kadar kime pabuç bıraktık?.
Nakarat: Yokluk içinde varlık çeksem de ben tozlu raflarında kaybolup gideceğim bu tarihin, Bir imzaya ihtiyacın varsa o da rapimdir.
Sagopa K:
Yo! yo! yo! Beni kontrol et! Adalete yüce sıfatını verirken hepsi boşta kalmış bana kalırsa zihniyetlerin beyni çok sulanmış, 2003'te ağızlarda aynı sakızı çiğnemekteyiz. Çıkarın artık 2003 adımda geride seyiriz, bakın bir bakalım kaç okul bitirmiş eline almış iyi bir iş. Sokakta tinere köle yudumla nesilime bir an içinde olsa gözünü kırp, selamsız bandosu ayıp. Suçlular mı puslular? Sarayda pusudalar, sessiz kaldı kuzular, reyci rapçi barınamaz, hiphopta başbakan bu Kajmeran, mirada kıçını yırtan zan altı lirisist hiçbir ist.e dahil olamaz anladın mı? istanbulumda solurum,samsun toprağım, kanımda hiphopım,raple doğanım | |
| | | P3S!M!ST Prenses
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 31 Nerden : bende bilmiyorum Rep : Ruh Hali : Points : 1 Kayıt tarihi : 11/07/08
Başarı Puanı: (300/500) Güçlülük: (300/500) Seviye: (600/1000)
| Konu: Geri: sagopa kajmer tüm şarkıLarı Çarş. Ekim 15, 2008 8:38 pm | |
| Oooo burçin ellerine saglık yaw maşallah 10 sayfa olmuş emegine ve siteye koyan ellerine saglık | |
| | | | sagopa kajmer tüm şarkıLarı | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
|
|
|