| Cash Flow Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
basketbolcu2007 Adam Olmamış Üye :)
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : messenger-gezmek-ders-basketbol vs. Lakap : basketbolcu tuğçe Rep : Ruh Hali : Points : 4 Kayıt tarihi : 18/08/08
Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Seviye: (0/0)
| Konu: Cash Flow Şarkı Sözleri C.tesi Ağus. 30, 2008 11:29 pm | |
| Af Yoktur Batı Yasasında VOLKAN yanmayan ışıkların ürpertisi altında tek varlık bende burada patron biz kapıların ardında sessiz ve yok olan siz kaybedilen her dar alanda önümüzde yoktu kalmadı kimse koştuk zafere coşku içinde kuşku içinde kıvrandınız hep durdunuz çünkü sondunuz korktunuz siz yoktunuz ama beni kendimden geçiren tek insanları rap yöneten hep her parlak ışığın altında ilerleyen gibi gerileyen de var dünya kocaman bir duvara benzer kimisi atlar üstünden kimisi de hep kabybeder ve belki de derbeder olmak tek emel kimileri bizleri fark etmeli biz deriz belki de 1 numara anlaşıcaz biz konuşunca,paslaşıcaz bir gol atınca açtım beatleri gaza geldim ve yılanı şu elden ele verdim de
NAKARAT gölgelerin gücü adına destursuz bizim adımızı sakın anma af yoktur batı yasasında mal çoktur sizin aranızda gölgelerin gücü adına destursuz bizim adımızı sakın anma verdim şırıngada backi damarıma intifak etti işlemedi kanımıza [2]
ÇAĞDAŞ sus sakın atlama sakin olun bu rap altılı bulur da hakim olur ama kopya alırsan katil olur gideceğimiz tek yer karakoldur arkadan vuran kalleş boldur ama onlara kalsa yalan bi yoldur arabanın içini kızlarla doldur git şarampole yuvarlan it izmir beat pazarında üsteleme feat yapmak için sen elit ol bizde numara bol rahat ol kendini kasma önce arkana yaslan siz fare biz aslan dar alanda kısa paslarla hedefe ulaştık savaş bayrağını açtık yavaşça yaklaştık ve de yaktık gecenin bir yarısı kendimizi sokaklara attık sağımıza baktık ekip arabaları solumuza baktık site yalakaları bu adamların anaları avratları satılık bornova dan itinayla gambazcılık yapılır diye yönetici olma vastiz vurdu mu lan saçını başını yolma
NAKARAT gölgelerin gücü adına destursuz bizim adımızı sakın anma af yoktur batı yasasında mal çoktur sizin aranızda gölgelerin gücü adına destursuz bizim adımızı sakın anma verdim şırıngada backi damarıma intifak etti işlemedi kanımıza [2]
En son basketbolcu2007 tarafından C.tesi Ağus. 30, 2008 11:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : messenger-gezmek-ders-basketbol vs. Lakap : basketbolcu tuğçe Rep : Ruh Hali : Points : 4 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri C.tesi Ağus. 30, 2008 11:35 pm | |
| Aman Yıkılma duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan pas ver,şut çek,kaleye aban aman yıkılma Cash Flow baban duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan yer altı düşmanları bi kapan ben hep üreten sen popı an
ÇAĞDAŞ hip-hop ekseninde dolaşırken plak şirketiyle savaşırken bence zaman tam sence erken bu gövde yelken izmir bornova çokta zorlama şansını korkak canın çekti mi sen de sar ve yak herkes piskopat herkes manyak var yak sen de rapçi gençlere rapi ateşleme operasyonu bu Cash Flow'du ve hızlı ve slowu aynı anda kabini gönderen batı yakasında en önde giden sen gebermeden rahat yok gibi dip-diri biri karşında duruyor akciğerlere dumanı da vuruyor Çağdaş Volkan rapi sunuyor
duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan pas ver,şut çek,kaleye aban aman yıkılma Cash Flow baban duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan yer altı düşmanları bi kapan ben hep üreten sen popı an [2]
VOLKAN tüm yapılanların bir bedeli olmalıdır susmalıdır suçlu düşünceler yansır sayfamıza düşmanlar bize karşı kustu paraya tapanlar telaffüs ettikleri kelimeleri hep yuttu sustu bu zihniyet kapattı gözlerini esirgemez sözlerini kancıklık yapanı affetmek yok,etrafta uçan akbabalar çok temize çıkanlar atmıştır bok,önüme çıkanlar şansınız hiç yok hakedeni yıkmak elbet çok zor,dilencilik yaparak kazanan bol bence de başkadır çizilen bir yol,yalanı bırak az delikanlı ol sabrımız tükenir taşmak üzere,yapı taşları birleşmek üzere hakediverdim aşşağılık sende,kaçıverdin zoru gördün sen de bu bi kişilik promblemidir bence,saygılı ol sen emelimize Tanrı yukarda görmekte biz,görmesen de sen bizi izle bundan böyle saygını göster,gerçekleşir belki de düşler gece gündüz sanki bir dönence,Cash Flowdur yaşayan efsane niyetine hakim olmasın tek durmalısın hep susmalısın gerekince önümüzde saygı esas duruşta durmalısın
duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan pas ver,şut çek,kaleye aban aman yıkılma Cash Flow baban duyduklarım çok saçma sapan Allah diyerek paraya tapan yer altı düşmanları bi kapan ben hep üreten sen popı an [2] | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 1:17 am | |
| Beni bana sor
Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle
Sor yeni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence?
Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime Kizaran gözlerime bak... Alisik yaslara karisik düsler Kalbimin aynasi her bi keder... Eskiler üstüne yenisi biner Bu sefer farkli Bu beden sanci çekiyor ruhum kaygili Kaniyor yaramin en sancilisi En sancilisi...
Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle
Karanlik her yer baksana suskun sokaklara Sorsana halimi adi neydi?(Oflaz) Karbeyaza büründü bak her yer Yine sensiz bir yaz beni bekler Yildizsiz geceler... Mavi mi olur gökyüzü Haydi kandiralim satalim gökyüzünü
Birak, utansin hayallerim Rest çektim dünyaya Tuvalime isledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi Inat, vurdum firçani yüzüne ve sövdüm sensiz geçen her güne Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adim (yeter)
Utanmadin mi hala Adim adim adimladim sokaklarinda sehrin bak Yaz yagmuru bastirdi yorgun dizlerim Her ayin 1'ine küskün tüm sözlerim YIne de sana laf söyletmedim mavilim, mavilim...
Sokaklarda yankilandi adin Sensizlige hiç alisamadim Tüm sözlerim küskün sana Yine yalnizim ay isiginda | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 1:17 am | |
| Bir Anlık Hata
Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda Mariana cepte yoksa para Ayarım ben sana saçlarını tara Köşe kapmaca gibi hatununu ara
Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun helal sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma
Hadi katıl sen de eğlencemize bu gece Ayşe,Filiz,Ece yatakta şişe çevirmece Bardaktan boşalırcasına tekila bok Kızların bir saat sonra kafaları zok Ding dong yarış başladı odana çekil Metin ya da Fazıl varsa hatun yapma şekil Bıyıklı çoluk tekil affet basit şeyler Bastı vücudumun yarısını sular seller Hafif caz eşliğinde romantik geceler 3-2-1 kapansın perde,pencereler Niceler geldi geçti bu odalardan Bolca var kırmızı noktalı anılardan Korkak hatunlardan bul gece uzak dur Dar alanda kısa paslarla hedefi vur Otel odalarında içki ve de tur Saatini 12:31 geçeye kur
Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda Mariana cepte yoksa para Ayarım ben sana saçlarını tara Köşe kapmaca gibi hatununu ara
Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun Leyla sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma
Bu gece de partiye devam edelim Çağdaş Sıra bende Eda'yı bana yolla kız yaklaş Soyunmaya başla hadi durma yavaş yavaş Oda da biter bu gece paylaş İşim bitti senle hadi durma şimdi yol al Ne farkeder beğenmedim Ellerde şampanya çırıl çıplak kızlar önümde Yarınki yat gezisi benim tütüyor gözümde İlerleyen vakitlerde kafamız çok güzel İçki,kız,para olmadan geçmez ki günler Bu hayatı seviyorum olursa da derbeder Neresi olursa olsun bir başkadır geceler Niceler geldi geçti niyetler çok farklı Canım poker oynamak istedi canımın hakkı Bu sefer Volkan tek bir gecelik aşklara taktı Bir ahenk için en yakın dostunu yaktı
Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun helal sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 1:18 am | |
| Bornova Sokakları
Herkes kendini bilmedi Bize geri gelmedi Bitmedi derdi Sigortalar attı bende durdu Saatini kurdu, 12 yi 5 geçe vurdu Yurdu esir aldı üçlü beşli daldı bir başına kaldı Bu gece netice ortaya çıkacak çağdaş sıkacak kelimelerimle Yangın yanacak kelimelerimle İsyan ederim bi de bu ritimle Başa çıkamaz ekibim bir hiç Amerikalı spastik richi rich Kırarım kafanı gözünü dijital ****, son Türk Ogeday bende bi hiç Kayseri mantısı yer lanet **** Bornova sokaklarında bok iç Bastır üstüne piliç bira dağda ödendi bir aylık kira Küre dağları değil Cengizhan Rengimizde kan kırmızı ve adımızı bil anımızı sil Batı yakasında kesilir dil linkler sebil değil alın teri Rap in yeri benim yanım siz ise yaraları sarın Pop kültüründe falafaşalır karın emir Cash Flow çok iyi tanıyın Tanıyamadıysanız bizleri sayın Ayılmayın bu parçada şok İzmir'den sırtına üç ok Bizlere alkış kızlara rock Piyasada embesil RaP'ci çok Sistem bozuksa işler bombok
Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla
Yıllar geçmekte ama bunlara inanmak elbet çok zor bence Sence hakkını savunan var mı realist kalmak tek amacımdı Çevremdeki dostlarım yalancı yüzlere baktım miğde bulandı Yalandı elbet alınıp verilen her seferde bu her nefeste Her şeyi yok eden biziz insan sen göreceksin bir uyanırsan Hep toplumumuz tüm haksızlıklara kuzu gibi sessiz kalmakta tek Kalk hadi kapıları aralayalım biz tek kişi düşmanı yaralayalım Biz ifade ederiz kendimizi biz ölürüz müzikle varız hepimiz Tavrım apaçık ortada burada sırttan vurmak marifet olmuş Her can yummuş gözlerini vede hakim olamamış kelimelere Elemelere katılan çok var Bu neden se gerilime az var burada İlerleyiş çok yavaşladı kimse atılıma yanaşmadı Sonumuzu hayırlı gören var mı? Hayır olamaz yoktur bence tek kelimeyle özetlemek gerekirse hiddet içimizde birikirse Nedeniyse tek amaç için yanlış tutulan notlar Piyasada kötü yapılan çabalar çok var bigün hepsi bel altı patlar
Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Cash Flow un anlamını bize sorma araştırda bul aklını yorma Tek yetenekler çok karışık bu Rap alışık bu gibi durumlara Bence sen hemen aklını topla kapına dayanacam vuracam jopla | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 1:19 am | |
| Cash Kardeş
hazırlıklar başladı gözünüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş bu nası bi savaş bu ne biçim markaj Volkan, Çağdaş cash kardaş (2x)
[Çağdaş]
Zaman tüneli diye bir olay yok burda insan olan arbedir gerisi budala Vurmala dedim kafiyeler yanına de bana meydan okuyan emziler yerde yerde İzmir bence rapte her bedende terk eden de belli cash flow eder teselli sayımız 15 eksi elli 3-5 deli toplandık bir araya bu gece sonunda herşey yolunda, mikrop adında bize derler kalleş İzmir işte burda selamlarım yurda, inanmadım asla kurda kuşa kışta cash flow bu uçta tek bi tuşla uçtu gitti hayallerin duyguların, sevgilerin, dengelerin alt-üst oldu bu parçayla sallanan saltanatı soldu
hazırlıklar başladı gözünüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş bu nası bi savaş bu ne biçim markaj Volkan, Çağdaş cash kardaş (2x)
[Volkan]
damarlarımdaki kudret rapten ibaret yükseliş için durmak yok mahfet bu bir marifet ama önce sen de hak et kötü görüşü bence terk et amacın olsun hep yükselmek yüksekten düşmemek bizlerin elinde hep tebessüm olsun yüzünde Gerçek gözümde resbes gönlümde düşünceme bak yolu kalbimde hissettim rest çektim kötü olana kastettim yanlış yola sapana hak yiyen canavarlara dönüşüm olmayacak ölürüm ben hip-hop uğruna rap yaptığım için teşekkür ederim Yaradana
hazırlıklar başladı gözünüzde yaş batı yakası rapte çekiyor baş bu nası bi savaş bu ne biçim markaj Volkan, Çağdaş cash kardaş (2x) | |
|
| |
! *BuRÇiN Admin
Mesaj Sayısı : 534 Yaş : 32 Nerden : TüRKiYe SıNıRLaRı iÇinDe HeRYeRDen... Rep : Ruh Hali : Points : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
Başarı Puanı: (150/160) Güçlülük: (150/160) Seviye: (150/160)
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 2:47 pm | |
| Dostum yok ( Ft. Yener )
[ÇAĞDAŞ] duyduklarıma inanamadım bir baktım çevreme dostum yok durumlar bombok olmuş gitmiş işimi bitirmiş kağıt parçaları her yerde kötü adamlar tanıdım ben atmaktan bıktım tabuları tek tek raple yıktım her türlü çile kedere dişimi sıktım gözümü yumdum sundum kafiye herkese tek tek yaptığım her hareket hep yek hep tek gezdim bu izmir'i biz mi kurtaracaz?sanmam her lafa kanmam, hatada kalmam yanlışı anmam, doğruyu severim kendimi bilirim her ortamda kendime çekerim dostlarımı ve kozlarımı kullanmaksa ben de varım bu alemde kaçın yanıma yaklaşmayın yakarım tüm sevdiklerimi bir yanlışla kalemi kırdım, idam ettim tüm duygularımı, tüm uykularımı kaybettim bir rap uğruna canımı bu yola adadım zaten birşey kalmadı elimde onu da alın orada kalın da görelim eğriyi doğruyu bölelim tam kalbinden rap harbinden çıktım galip olarak yıktım tüm düşmanların planlarını
[YENER] elimden herşeyi aldılar anne ben niye yaptım bu kadar rap sevdiğimi işimi kaybettim tesbihime ekledim sayma yetmedi bu çektiklerime yeter bee dedim elimde sigaram ve rapim kaldı kan damladı içime bir ben gördüm bir ben gömdüm 21.03.2004 te gel de gitme çekme çekme desen de çektim çileyi herkes sen de yazdım beynime herkesi bu yener'in son sözi, ver essin rüzgar yener ağlar duymaz kimse bu anlar sigaram ve rap yanımda ağlar dağılmaktalar rüzgar yağar küller boğar, yaban güle yas tutar zehir katar, sana ağlar bu rap ben hep yanında olacağım hep unutma beni, ben unutmayacağım seni bu kader beni daha ne yapak ki kaybettin beni bulursan yolla sarılayım mı boşver salla sigara ver rap sen beni anla | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 2:48 pm | |
| Fazla Konuşma
ÇAĞDAŞ Cüretkar pozlar peşinde koşan mankene Bu benim mahkeme bakarım takvime Önüme geçmene engel olmak için Cash Flow keşfe değer back mc yi biçin O ne biçim bacak onu kim okşayacak Boşa koşacaksa teker back mc ler Yine mi geldiler diye sordular bana İzmir'den selamımı yolluyorum sana ....durma bas gaza Gelemem ben naza işi sever yaza Hızlı ve kaza Ayvalık'ta taa Ölüme posta koy rap'te çoksa toy Dijital ol ve soy, sen küçük bi boy Cash Flow'la doy türkçe HiP-HoP'ına Volkan ile ben dayanırım kapına İzmir'ime dokundurmam dikkat et lan lafına
NAKARAT İzmir'imde kopan bir fırtına Fazla konuşma yoksa sırtına çıkar Irkına sıkar, itina yıkar Kara paraları da ağzına tıkar[2]
VOLKAN Yaşanılan alemin ardında hep biz varız Sonsuzdur bizde güven hiçbir zaman susmayız Kan kusarız gerekince ipleriniz elimizde Herkes bunun bilincinde kozlarımız dilimizde Biter burda akıl mantık düşmanlarla kuşandık Yenilmeyiz yenilmedik bazen tek susardık Destek veren kaç kişi biz boşa umutlandık Sevildik de üzüldük biz yoktan kanatlandık Araladık perdeleri çoktan biz savaştık Misyonlarda belli düşmana dost yaklaşırdık Pas vermezdik kaosu tek biz başlatırdık Ortam gerilir ve masa üstü tartışırdık Yalancının mumu yatsıda biter kül oldu Güneş doğudan battı bu sefer Cash Flow doğdu Hakim oldu piyasada güneyin öncüsüydü Şansını hep zorladı dost rap'in bütünüydü
NAKARAT İzmir'imde kopan bir fırtına Fazla konuşma yoksa sırtına çıkar Irkına sıkar, itina yıkar Kara paraları da ağzına tıkar[2] | |
|
| |
| Konu: Geri: Cash Flow Şarkı Sözleri Paz Ağus. 31, 2008 2:49 pm | |
| Hayata Küstüm
Yaşamak sorun oldu Hayallerim kayboldu Cash Flow doğdu Bu gece ölümüne hissettim Kiskanc gözleri mahvettim Cigerime cektim Köseme cekildim koç Kefenin cebi bile bos Güldüm cok hos ya Aydinliklara kossana evlat Bize bak yanlis yapani hep yak! Kömür olsun geri giden ömür olsun Gözler dolsun, sözler acilara konsun Anam avradim olsun Alirim girtlagini,sabir et allahini Inkâr etme,sükret yasamak cok net Cünkü reddettin,kendini kestin Poyraz ile karanliklarin üzerine estin! Zıvanayi test ettim. Vurdum cigaralik ölüyorum Allahim yaralandik Bir baktik yalniz kaldik iki yarali, kaderim orali Dert cile cekmek sokakta sürtene ekmek yok Devriye gezen memurlar sok oluyor Rap doluyor kalbimin odalarina Zorlama beni Emir'i Cash Flow u beynine kaz Izmir kis,yaz farketmez Yeraltinda kimseyi affetmez Coluk cocuk katletmez Savasimiz asla bitmez Kendini bilmez isyankâr neye fayda? Son pismanlik!düşmanlık besliyoruz biz Kalmadi dostum ne de aklimda bir iz..
Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun! x2
Gülmek bu kadar zor olmamali Isyan var ama Allah'a degil! Baktim,baktim pencereden Dalmis gitmis ruhum gökyüzüne Bunalimin esiri oldum ciktim Agladim her gece tek basima Yaralarima merhem olacak birini bulamadim ariyorum hâlâ Ölümü düsündüm her gece bedenim yatsin artik cansiz ve Birini düsündüm beni tutsun ceksin bu adam hep sanssiz Biliyorum beni düsünen birileri var ebedi sabrim abartisiz Yasiyorum her günümü dupdurusu gibi cok ciddi yalansiz Anlam veremedim,veremiyorum insanlar yapiyor hep rol Benim gibi iyiler sayiyor yerinde kötüler aliyor hep yol Iyi niyetime hep kendimi verdim degisemez artik cok zor Durumuna baktim kendine dikkat dostlari tanimak cok zor Yalancinin mumu yandi söndü kullar göremedi hep kördü Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
Her sey üstüste gelmedi mi? Paralar dertleri vermedi mi? Derbeder ölmedi mi? Cevap verin o senin vatandasin,askerin Rastgele maskenin arkasina saklandin Belki aklandin Cünkü haplandin Ölüyorsun kanin akiyor koç Sen de görüyorsun! | |
|
| |
| Cash Flow Şarkı Sözleri | |
|