basketbolcu2007 Adam Olmamış Üye :)
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : messenger-gezmek-ders-basketbol vs. Lakap : basketbolcu tuğçe Rep : Ruh Hali : Points : 4 Kayıt tarihi : 18/08/08
Başarı Puanı: (0/0) Güçlülük: (0/0) Seviye: (0/0)
| Konu: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) C.tesi Eyl. 13, 2008 10:28 pm | |
| Öğretmen:Kopya mı Çekiyorsun sen ? Öğrenci : Yok Hocam Bilgilerimi Tazeliyorum
Öğretmen: O elindeki Ne yavrum.. Öğrenci : Hiç Hocam Alış Veriş Listesi
Öğretmen :Evladım Sen Kopya mı Çekiyorsun ? Öğrenci : heee Çekiyorum Bi Sakıncası mı var ?
Öğretmen : Evladım Elindeki Kopyayı Bırak Öğrenci : Hocam Siz Üniversite de Bu Durumda Kopyayı Veriyormuydunuz Yoksa İnkar mı ediyordunuz ?
Öğrenci : Hocam ARkadaş Kopya Çekiiyooor Çeken Öğrenci : Sen Çekemiyorsun diğe Kıskanıyorsun dimiiii Öğretmen : İşime Karışma Ben Yakalarım ...
Öğrenci : Hocam Siz Üniversitede Kopya Çekiyormuydunuz? Öğretmen : [Kızarıklık İçinde]Evladım Önündeki Kağıtla İlgilen
Öğretmen : Ali Elindeki Kopya Kağıdını Masa Üstüne Bırak ve Ellerini Tahtaya Yasla Öğrenci : Oldu Başka İstersen Mekikde Çekeyim..
Öğrenci : Hocam Kopya Çekebilirmiyim. Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn Öğretmen : Yok daha neler | |
|
P3S!M!ST Prenses
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 31 Nerden : bende bilmiyorum Rep : Ruh Hali : Points : 1 Kayıt tarihi : 11/07/08
Başarı Puanı: (300/500) Güçlülük: (300/500) Seviye: (600/1000)
| Konu: Geri: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) Ptsi Eyl. 15, 2008 3:26 pm | |
| Öğretmen: O elindeki Ne yavrum.. Öğrenci : Hiç Hocam Alış Veriş Listesi
Öğrenci : Hocam ARkadaş Kopya Çekiiyooor Çeken Öğrenci : Sen Çekemiyorsun diğe Kıskanıyorsun dimiiii Öğretmen : İşime Karışma Ben Yakalarım ...
Öğrenci : Hocam Kopya Çekebilirmiyim. Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn Öğretmen : Yok daha neler aralarında en güzelleri bunlardı paylaşımın için saol | |
|
Mesaj Sayısı : 159 Yaş : 33 Nerden : istanbul İş/Hobiler : messenger-gezmek-ders-basketbol vs. Lakap : basketbolcu tuğçe Rep : Ruh Hali : Points : 4 Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) Salı Eyl. 16, 2008 11:30 am | |
| - P3S!M!ST demiş ki:
- Öğretmen: O elindeki Ne yavrum..
Öğrenci : Hiç Hocam Alış Veriş Listesi
Öğrenci : Hocam Kopya Çekebilirmiyim. Sınıf Toplu Halde : Hocam Lüüüütfeeeeennnnnnn Öğretmen : Yok daha neler aralarında en güzelleri bunlardı paylaşımın için saol sende saol | |
|
Yağmur Süper Moderatör (:
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 32 Rep : Ruh Hali : Points : 0 Kayıt tarihi : 14/07/08
Başarı Puanı: (100/200) Güçlülük: (100/200) Seviye: (100/200)
| Konu: Geri: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) Çarş. Eyl. 17, 2008 8:25 pm | |
| güzelmiş (: paylşaım için sağol... | |
|
Emre <3 Simqe ATEIST 6 Moderatör
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 34 Nerden : Ceennem! Rep : Ruh Hali : Points : 0 Kayıt tarihi : 05/07/08
Başarı Puanı: (100/200) Güçlülük: (100/200) Seviye: (100/200)
| Konu: Geri: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) Cuma Eyl. 19, 2008 2:18 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: Öğretmen - öğrenci - kopya = Şeytan Üçgeni...:):) Ptsi Ekim 20, 2008 10:29 am | |
| sizlerde saolun | |
|