GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beykent Üniversitesi

YazarMesaj
! *BuRÇiN
Admin
Admin
! *BuRÇiN

Kadın
Rep :
Beykent Üniversitesi Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Beykent Üniversitesi Right_bar_bleue

Ruh Hali : Beykent Üniversitesi Delibo10

Başarı Puanı:
Beykent Üniversitesi Img_left150/160Beykent Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Güçlülük:
Beykent Üniversitesi Img_left150/160Beykent Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Seviye:

Beykent Üniversitesi Empty
MesajKonu: Beykent Üniversitesi   Beykent Üniversitesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 6:09 pm

Beykent Üniversitesi

Rektör Prof. Dr. Fehmi Durukanoğlu; "Günümüzde ülkeler arasındaki rekabet, bilgi ve teknoloji yarışına dönüşmüştür. Bu yarışta üstün olan ülkelerin politikaları da güçlüdür ve dünyada onurlu bir yere sahiptir. Böyle bir yerde ve böyle bir dünyada bilgi çağının üniversitesi olmanın onurunu taşıyoruz."
Beykent Üniversitesi, Adem- Çelik Beykent Eğitim Vakfı tarafından 1997 yılında kuruldu.
Amaçlarını," kendileri ve toplum için yararlı olacak şekilde öğrencileri çağdaş bilgilerle donatmak" şeklinde açıklayan Beykentlilerin öğretim kadrosu Türk ve yabancı öğretim üyelerinden oluşuyor.
Beykent Üniversitesi, gerek E-5, gerekse TEM otoyolundan kolaylıkla ulaşılabilen bir konumda bulunuyor. Üniversite içinde yurtlar bulunuyor.Beykent Üniversitesi'nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Fen - Edebiyat Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu bulunuyor. Beykent Üniversitesi'nin yıllık öğretim ücreti bütün bölümler için 3 bin 500 İngiliz Sterlini karşılığı Türk Lirası olarak iki eşit taksitte ödeniyor.
https://gncforum.forum-canada.com

Beykent Üniversitesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-