GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GaLaTaSaRaY Üniversitesi

YazarMesaj
! *BuRÇiN
Admin
Admin
! *BuRÇiN

Kadın
Rep :
GaLaTaSaRaY Üniversitesi Left_bar_bleue999 / 100999 / 100GaLaTaSaRaY Üniversitesi Right_bar_bleue

Ruh Hali : GaLaTaSaRaY Üniversitesi Delibo10

Başarı Puanı:
GaLaTaSaRaY Üniversitesi Img_left150/160GaLaTaSaRaY Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Güçlülük:
GaLaTaSaRaY Üniversitesi Img_left150/160GaLaTaSaRaY Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Seviye:

GaLaTaSaRaY Üniversitesi Empty
MesajKonu: GaLaTaSaRaY Üniversitesi   GaLaTaSaRaY Üniversitesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 6:16 pm

GaLaTaSaRaY Üniversitesi

KİMLİK KARTI:
Kuruluşu: 1992
Rektör: Prof. Dr. Yıldızhan Yayla
İletişim bilgileri: GSÜ Çırağan Caddesi No: 102 Ortaköy
Öğrenim dili: Fransızca
Türü: Devlet

AKADEMİK PROFİL:
Fakülte sayısı: 5
Enstitü: 2
Öğrenci sayısı: 1200

Galatasaray Üniversitesi, entegre eğitim - öğretim kurumu olma özelliğini taşıyor. Galatasaray Lisesi ile ona bağlı Galatasaray İlköğretim Okulu ve rektörlüğe bağlı yükseköğretim birimlerinden oluşuyor. Galatasaray Üniversitesi, tek bir kampüsten oluştuğu için, öğrencilerin kendi fakülte arkadaşları dışında diğer fakülte öğrencileriyle sıkı bir diyalog kurma ve kulüp faaliyetlerinde bulunma imkanları var. Bu mekan birliği, ayrıca öğrencilerin gerek kendi alanları gerekse mesleki alanları dışındaki konularla düzenlenen seminer, sempozyum gibi etkinlikleri de takip etme imkanı tanıyor.
https://gncforum.forum-canada.com

GaLaTaSaRaY Üniversitesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-