GençForum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GençForum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kadir Has Üniversitesi

YazarMesaj
! *BuRÇiN
Admin
Admin
! *BuRÇiN

Kadın
Rep :
Kadir Has Üniversitesi Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Kadir Has Üniversitesi Right_bar_bleue

Ruh Hali : Kadir Has Üniversitesi Delibo10

Başarı Puanı:
Kadir Has Üniversitesi Img_left150/160Kadir Has Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Güçlülük:
Kadir Has Üniversitesi Img_left150/160Kadir Has Üniversitesi Empty_bar_bleue  (150/160)
Seviye:

Kadir Has Üniversitesi Empty
MesajKonu: Kadir Has Üniversitesi   Kadir Has Üniversitesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 6:19 pm

Kadir Has Üniversitesi

KİMLİK KARTI:
Kuruluşu: 1997
Rektör: Prof. Dr. Ergür Tütüncüoğlu
İletişim bilgileri: Kadir Has Üniversitesi Vefa Bey Sk. No: 5 Gayrettepe- İstanbul
Tel: 0 212 275 36 93
Faks: 275 61 08
Öğrenim dili: İngilizce ağırlıklı
Türü: Vakıf

AKADEMİK PROFİL:
Fakülte sayısı: 1
Enstitü: 4
Öğrenci sayısı: 475

Kadir Has üniversitesi, Gayrettepe, Selimpaşa ve Cibali Kampüsleri'nde eğitim - öğretim veriyor. Üniversite öğrencilerinin sosyal aktivitelerde bulunabilmeleri için, tüm kampüslerde, spor alanları ile sanatsal çalışmalar için bir tiyatro salonu bulunuyor. Ara insan gücü yetiştirilmesine önem veren üniversitede, tıp fakültesi ve hemşirelik yüksekokulu da, ileri teknolojiyle donatılmış, öğrencilere staj imkanları ayarlanmıştır. Üniversitede öğrenim gören öğrenciler, çeşitli kuruluşlardan ve üniversitenin burslu bölümlerinden burs alabilirler.
https://gncforum.forum-canada.com

Kadir Has Üniversitesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-